Üdvözöljük a

Rokatex Kft.

honlapján.

Cégünk ipari mosógépek, vegytisztítógépek, ipari szárítógépek, ipari vasalók, kalanderek, mángorlók forgalmazásával és szervizelésével foglakozik.

Több mint 25 éve látjuk el az olasz Ilsa vegytisztítógép gyártó vállalat képviseletét. Ipari mosógépeink és szárítógépeink: spanyol Primer, LG Professional, a belga Smartex, török Tolkar, és Whirlpool gépek. Szolgáltatásaink között szerepel az olasz Imesa mosógépeinek és szárítógépeinek értékesítése, szervizelése és karbantartása.


Gépeinket megtalálhatja szerte az országban gyárakban, tisztítóláncolatokban mint a pl. a Topclean, az Ametiszt, és a Csep mosoda tisztító szalonjaiban, szociális intézményekben ill. egyedi mosodákban.

A fenti gépeken kívül minden kiegészítőt forgalmazunk ami egy szalonba szükséges: különböző vasaló-, foltkezelő-, jelölő-, csomagológépek, konveyorok stb.

Az általunk forgalmazott gépeket mi telepítjük, szervizeljük. Ha van elképzelése milyen gépet szeretne, kérem lépjen be a rendszerbe, ahol megtalálhatja néhány gép műszaki paraméterét, ill. ábráját. A végső megoldáshoz pedig remélem személyesen is találkozunk.

Call Now Button